Dit is de ENIGE pagina op het GEHELE internet die ALTIJD de juiste openingsuren bevat 😉.


Sinds de coronacrisis hanteren wij DYNAMISCHE openingsuren. Houd ook rekening met de coronamaatregelen (verder op deze pagina).


Wat zijn dynamische openingsuren?
Wel: dat betekent dat de openingsuren PER WEEK anders kunnen zijn. De openingsuren voor de komende week worden altijd op zondagavond aangepast. Deze openingsuren zijn ENKEL HIERONDER TE RAADPLEGEN (dus ook niet voor bellen a.u.b.).

Openingsuren week 49 (6 t.e.m. 11 dec)

Maandag:
10 – 12 en 14 – 17 u
E-mail: 9.30 – 12 en 13.30 – 22 u

Dinsdag:
10 – 12 en 14 – 17 u
E-mail: 9.30 – 12 en 13.30 – 22 u

Woensdag:
10 – 12 en 14 – 17 u
E-mail: 9.30 – 12 en 13.30 – 22 u

Donderdag:
10 – 12 u
E-mail: 22 – 23 u

Vrijdag:
10 – 12 en 14 – 16 u
E-mail: 9.30 – 12 en 13.30 – 20 u

Zaterdag:
10 – 11 u
E-mail: 9.30 – 12 en 17 – 20 u

 

Afspraken

Eventuele afspraakmomenten kunnen HIER geboekt worden, onder aan de pagina. Afspraken zijn dynamisch, dus wanneer er voorlopig niets in te boeken valt, kom dan later eens terug.

 

Bereikbaarheid

Nog wat resten van de herstellingswerken straatgoten. Verder normaal bereikbaar voor alle normaal verkeer.
Deze informatie wordt continu geüpdatet, bezoek dus deze pagina voor je een bezoek plant.

 

De webshop is 24/7 open …

 

 

Coronamaatregelen

Het wordt AANGERADEN (niet meer verplicht) goederen minstens 1 dag vóór afhaling te laten klaarleggen. Dit is ook vaak iets goedkoper.

Laten klaarleggen kan op deze manieren:

 
Dit zijn alle verdere details waarmee rekening dient te worden gehouden:

  • Vanaf 29 oktober is een mondmasker weerom verplicht.
  • Altijd IN TOTAAL max. 3 personen in de winkel (anders kan de 1,5 m niet meer gehaald worden, de afstand die toch extra veiligheid biedt). Dus kom alleen zodat je ook anderen een kans geeft binnen te mogen komen bij slecht weer.
  • Denk voor: zorg dat je bestelling van de eerste keer compleet is. Zo vermijd je een extra bezoek.
  • Kom niet afhalen wanneer je je niet goed voelt of koorts hebt. Ook voor andere zaken blijf je dan eigenlijk beter thuis.
  • Als je buiten even moet wachten, doe dit dan in het afgebakend wachtvak. Zo kan de persoon die buitenkomt je zo veilig mogelijk kruisen. Als je zelf buitengaat: kruis de persoon in het wachtvak zo veilig mogelijk (rug aan rug is 100 % veilig).
  • Betalingen: liefst vooraf, anders in de winkel met cash (ja, contactloos, liefst gepast), Payconiq of bankkaart (niet voor bedragen < 10 euro).
  • Een vraag of info en advies nodig? Stuur een mail: het bespaart je tijd en een verplaatsing en levert je een hoogkwalitatiever antwoord op.
  • Hierboven of hieronder geen antwoord op je vraag gevonden over wat mogelijk is? Begrijp dan hoe het virus werkt en vraag jezelf af: is hetgeen ik vraag in het voordeel van het virus of in het nadeel of neutraal. Bij nadeel of neutraal: ja, wat je vraagt is binnen de situatie waarschijnlijk mogelijk. Bij voordeel voor het virus: neen, het is niet mogelijk. Word een viruskenner, maak van de virusveiligheid een automatische gewoonte en voorkom heel wat zieken en leed.
wpChatIcon