Mooi geluid horen en van prachtige scènes genieten, maakt een groot verschil.

Waarom?

Grote events als Tomorrowland bewijzen het: geluid en beelden doen wat met ons als mens.

En de techniek erachter is de laatste jaren altijd maar beter geworden en steunt natuurlijk op … elektronica! Dus ook dit gamma hoort hier thuis.

We doen niet aan toestellen die al uit elkaar vallen als je er nog maar naar kijkt of die een gevaar voor elektrocutie opleveren. We hebben het hier al meegemaakt dat er op een toestel (niet hier gekocht gelukkig) in herstelling netspanning zat op het microfoontje dat het toestel gebruikt om het effect met de muziek te synchroniseren. En er was ooit een fabrikant van rookmachines die duidelijk niet begrepen had waarom netspanning leverende stekkers altijd vrouwelijk zijn. Die had dus gewoon netspanning staan op een mannelijke aansluiting, ja, inderdaad: blote aanraakbare pinnen waar netspanning op stond. Dat hebben we dan gelijk ook even gemeld aan de bevoegde overheidsdiensten … veiligheid voor alles. Je begint het misschien al te vermoeden: de echte grote Chinese rommel doen we niet 😉.

Aanpak en filosofie

Direct al een zware titel 😉.

Filosofie: het best passende effect voor het gewenste resultaat met een deftige kwaliteit aan een eerlijke prijs. Dit geldt ook voor geluidsapparatuur.


“best passend”: wanneer je op zoek bent naar een leuk lichteffect of een goed klinkende installatie, en je vindt in onze webshop niet direct jouw ideale oplossing, neem dan gerust contact op en we bekijken graag met je mee wat je het beste kunt doen. We vragen je dan ook om toekomstgericht te denken. Dat kan een beetje “ambetant” zijn, maar je voorkomt hiermee dat je later nog eens geld moet uitgeven doordat de apparatuur in het begin ondermaats was (prestaties, kwaliteit). Dus ook hier hanteren we het principe van total cost of ownership: op termijn altijd de beste return op je investering.

“gewenste resultaat”: als je vooraf geen beeld heb van wat je als resultaat wil, dan is de kans groot dat je verkeerde aankopen doet en dat is niet efficiënt voor je budget. En als je zelf nog geen idee hebt van het resultaat dat je wenst te bereiken, tja … dan kunnen we je écht niet helpen.

“deftige kwaliteit”: ‘levensgevaarlijke brol’ ga je bij ons niet vinden. Je kunt bij ons terecht voor de A-merken en de betere B-merken, die eigenlijk meer de omschrijving ‘sub-A-merken’ verdienen. Apparatuur waar je op kunt vertrouwen en die een tijdje meegaat. Geen wegwerpspullen, maar dus duurzame toestellen.

“eerlijke prijs”: spoiler alert: we zijn niet de goedkoopste. We hebben ook een gezonde marge nodig om ons ding te kunnen doen. En die dingen zoals studie, kwaliteitsonderzoek, eerstelijnsservice, … zijn allemaal zaken die ervoor zorgen dat je in totaal een betere service ontvangt, zelfs dus al van vóór de aankoop.

Wegens tijdsgebrek hebben we de hersteldienst wat moeten afbouwen, we doen wel nog altijd de eerstelijnsservice of het eerstelijnsonderzoek zodat we samen heel goed weten wat er aan de hand is en wat de mogelijke oplossingen zijn. Showlasers van deftige kwaliteit, servicen we volledig zelf, inclusief controle van het vermogen.

wpChatIcon