Dit is de ENIGE pagina op het GEHELE internet die ALTIJD de juiste openingsuren bevat ­čśë.


Sinds de coronacrisis hanteren wij DYNAMISCHE openingsuren. Houd ook zeker rekening met de tips om snel en effici├źnt te werken (zie onderaan).

Wat zijn dynamische openingsuren? Wel: dat betekent dat de openingsuren PER WEEK anders kunnen zijn. De openingsuren voor de komende week worden altijd op zondagavond aangepast. Deze openingsuren zijn ENKEL HIERONDER TE RAADPLEGEN (dus ook niet voor bellen a.u.b.).

Openingsuren week 28 t.e.m. week 30 (8 t.e.m. 26 jul)

Maandag:
Vakantie
E-mail: beperkte permanentie

Dinsdag:
Vakantie (afspraken mogelijk)
E-mail: beperkte permanentie

Woensdag:
Vakantie
E-mail: beperkte permanentie

Donderdag:
Vakantie (afspraken mogelijk)
E-mail: beperkte permanentie

Vrijdag:
Vakantie
E-mail:  beperkte permanentie

Zaterdag:
Gesloten
E-mail: regelmatige permanentie

Deze informatie wordt continu ge├╝pdatet, bezoek dus deze pagina voor je een bezoek plant.


Vakantie 2024, vanaf 8 juli t.e.m. 26 juli: op dinsdag en donderdag kun je op afspraak terecht voor afhaling van VOORAF BESTELDE (min. 24 u op voorhand via e-mail, webshop, snelbestel) en VOORAF KLAARGELEGDE items. Afspraken uitsluitend te boeken via deze pagina (onderaan de pagina).

 

Afrekenmogelijkheden aan de afhaalbalie

Cash (gepast a.u.b. –┬á wisselgeld welkom) of Payconiq.
Kaartbetalingen: vanaf 10 euro en enkel DEBETkaarten.  Momenteel is het technisch niet mogelijk om SOMMIGE FORTIS BUSINESS-kaarten (SOMMIGE BUSINESS-kaarten op basis van Visa Debit, HelloBank werkt al) te aanvaarden.

Afspraken

Eventuele afspraakmomenten kunnen HIER geboekt worden, onder aan de pagina. Afspraken zijn dynamisch, dus wanneer er voorlopig niets in te boeken valt, kom dan later eens terug.

 

Bereikbaarheid

In Sint-Niklaas wordt er aan de Grote Markt gewerkt. Wil je hier alles over weten, zie dan:
https://www.sint-niklaas.be/onze-dienstverlening/bestuur-en-participatie/projecten/vernieuwing-grote-markt|
Of onthoud gewoon heel simpel: vermijd de Grote Markt om naar hier te komen ;-), dat was/is al altijd een gouden regel geweest om hier makkelijk en vlot te geraken.

Tips:
– Kom je via de N70 of de E17? Bereik ons dan langs de Driegaaienstraat.
– Kom je uit de richting van de E34 (Stekene, Sint-Gillis, Kemzeke, Hulst, …)? Bereik ons dan langs de R42/Spoorweglaan en dan onmiddellijk op de Westerlaan (SVK-fabriek).

OPGELET: momenteel is de Nieuwstraat enkele richting (NAAR centrum). Dit wijzigt niets aan bovenstaande bereikbaarheid, maar heeft wel gevolgen om terug te keren wanneer je vanuit de richting Hulst, Stekene, E34, Sint-Gillis-Waas, … komt. Zie het kaartje (klik voor volledige versie).

Opmerking: de nog steeds bestaande “escaperoute” via “binnendoor” en Parklaan om van daaruit alle richtingen te kunnen bereiken, werd niet op het kaartje opgenomen voor de duidelijkheid. Die is namelijk iets ingewikkelder en dus alleen voor de echte kenners van Sinnekloas ;-).
Kaartje eenrichtingsverkeer Nieuwstraat

De webshop is 24/7 open …

 
 

Snel en effici├źnt werken

Het wordt STERK AANGERADEN goederen minstens 1 dag v├│├│r afhaling te laten klaarleggen. Dit is ook vaak iets goedkoper, geeft je meer kans op voorradigheid en respecteert iedereen zijn tijd.

Laten klaarleggen kan op deze manieren:

Effici├źntietips:

  • Denk voor: zorg dat je bestelling van de eerste keer compleet is. Spaart je tijd en verplaatsingen.
  • Een vraag of info en advies nodig? Stuur een mail, (hier tips voor een goede mail): het bespaart je tijd en een verplaatsing en levert je een hoogkwalitatiever antwoord op.

wpChatIcon
wpChatIcon