Ondersteuning nodig bij je elektronica? Ontdek onze diensten.

Componentenzoekservice

Je bent een bedrijf dat elektronica verwerkt of vrij vaak gebruikt, maar de wereldwijde schaarste slaat toe in je productie of werking? Contacteer mij voor een oplossing of een sneller leverbaar alternatief.
Stuur mij een aanvraag voor prijs en levertermijn per e-mail.

Print van je machine kapot? Je vindt de defecte onderdelen niet?
Stuur mij een aanvraag voor prijs en levertermijn per e-mail.

Belangrijk:

  • ALLE gegevens MOETEN in tekstvorm in de aanvraagmail staan wegens opvolgbaarheid. Een bijkomende foto ter illustratie is altijd handig.
  • Zorg dat je aanvraag COMPLEET is: vermeld dus zeker aantallen enz. Ook hier geldt: “de kwaliteit van uw vraag staat in rechtstreekse verbinding met de kwaliteit van mijn antwoord”.

Aangezien zoekwerk redelijk veel tijd kan kosten, is dit enkel interessant voor de herstelling van toestellen/machines die nog enige waarde hebben, anders kan het zijn dat de opzoekkosten duurder zijn dan het toestel zelf nog waard is.


Onderzoek, ontwikkeling en advies

Ben je op zoek naar een elektronische oplossing voor je uitdaging? Ik kan je bijstaan van ontwerp tot productie van jouw elektronicaoplossing of uitvinding. Neem gerust contact op wanneer je met een concreet idee zit of een project start of met een project bezig bent.
 


Ook voor algemene begeleiding en advies i.v.m. elektronica en elektronicaprojecten op het vlak van audio, video, licht, geluid, laser, informatica, camerabewaking, … kun je bij mij terecht.
Een bijzondere vorm van advies is bv. camerabewaking. Op de site vind je ongeveer 30 % van de toestellen hiervoor, maar als je er niets van kent, wordt dat moeilijk kiezen. En ik ben niet de man van de “setjes” aangezien die meestal niet de beste oplossing zijn. Heb je dus een camerabewakingsproject? Neem dan gerust contact op en dan gaan we samen uitzoeken wat je exact wil en wat je exact nodig hebt voor het gewenste resultaat.


Herstellingen

Ook voor kleine elektronicaherstellingen kun je bij mij terecht. Uitsluitend elektronica (dus geen mechanica) en dus enkel (machine)printen, computers en bruingoed (elektronicatoestellen, geen huishoudtoestellen).
Opmerking: momenteel wegens projecten, drie- tot vierdubbel werk om mijn industrieklanten aan hun materialen te helpen in deze periode van schaarste op de elektronicamarkt en een lange wachtrij, aanvaard ik voorlopig geen herstellingen: dienstverlening aan bedrijven en de verplichte administratie die de staat oplegt, gaan helaas altijd voor op herstellingen. Vaak jammer want ik doe veel liever elektronica dan administratie 😉.
Update: om toch een paar mensen uit de nood te helpen, aanvaard ik sinds januari 2022 voorlopig “zeer kleine herstelwerkjes”. Dat zijn kleine herstellingen die STRIKT voldoen aan twee voorwaarden: de naakte print wordt binnengebracht EN de klant vertelt mij EXACT wat er vervangen moet worden. Ik draai dus geen enkele schroef los, maak geen enkele behuizing open en voer geen enkele meting uit. Voor meer heb ik voorlopig helaas geen tijd en ik wens ook geen beloftes te maken waar achteraf iedereen spijt van heeft.


Virtual private stock (VPS)

Een soort alternatief voor “orders op afroep”. Enkel voorbehouden voor onze partners-businessklanten.
Heb je onderdelen of toestellen die je sowieso elk jaar nodig hebt in vergelijkbare aantallen en wil je kunnen rekenen op de zekerheid van een extra voorraadbuffer zonder dat je alles onmiddellijk moet inkopen? Dan is deze service perfect voor jou, neem dan gerust contact op met je concrete plannen en voorstellen.

wpChatIcon
wpChatIcon