home Zoek in onze catalogus

              NL / EN
   Winkelmandje   Log in   Help 
 


Het begin ...

Vael Electronics werd in 1980 door FranÁois Vael en zijn echtgenote Nicole Maes opgericht. Als jonge ondernemers startten zij met de verkoop van elektronische onderdelen, zowel voor amateurs als voor bedrijven die nood hadden aan elektronicacomponenten om home-made en professionele projecten te verwezenlijken. In geen tijd verwierf Vael Electronics grote bekendheid wegens zijn uitstekende service en adviesverlening.

Groeien ...

Later werd begonnen met de levering van service aan professionele klanten, de verkoop voor ontwikkeling, nieuwe producties of complete planning, de bestelling en levering van componenten in grote volumes. De onderneming groeide en schoonzoon Pascal Maes kwam ons team versterken. Wij moesten verhuizen naar een nieuwe en grotere lokatie.

Computers ...

Computers wonnen zeer snel aan populariteit. Vael Electronics pikte hierop in en begon met de verkoop van computeronderdelen en volledig geconfigureerde computers volgens de specificaties van de klanten. Door vanaf het begin alle noodzakelijke informatie te leveren, versterkte Vael Electronics de goede naam die het bedrijf reeds genoot.

Professionele klanten ...

De technologie werd steeds complexer, vooral voor amateurs en kleine bedrijven die hun eigen projecten bouwden. De meeste projecten uit het verleden waren immers voor weinig geld beschikbaar in de winkels. Door deze tendens verloren amateurs hun interesse in de elektronische ontwikkeling en kochten professionals hun elektronische onderdelen verspreid over de markt. Vael Electronics had nood aan een nieuwe uitdaging.

Verdeler worden ...

En Vael Electronics vond deze nieuwe uitdaging. Het bedrijf werd verdeler van FLUKE-meetapparaten, PUSHEL-glaszekeringen, CNET- netwerkonderdelen, VSCOM-interfacekaarten, ... en begon deze hoogwaardige componenten te verdelen met een bijzonder voordelige prijs/kwaliteitverhouding.
Ondertussen wordt ook een ruim assortiment van kabels voor computers, printers, netwerken, interfaces, ... aangeboden. Deze worden vervaardigd met superieure grondstoffen die borg staan voor topkwaliteit (geen recyclagegrondstoffen van 3de en 4de graad zoals bij low-cost producten).
Vael Electronics kan nu, via de samenwerking met een aantal Taiwanese fabricanten (met ISO-certificatie), nagenoeg alle mogelijke communicatiekabels aanmaken op basis van gebruikersspecificaties.
Daarnaast is er ook een samenwerking tussen Vael Electronics en Aimmet Industrial voor de wereldwijde aanmaak van "High Frequency Connectors" , waardoor het bedrijf nu tot de top-3 van de telecombedrijven in MaleisiŽ behoort.

... met uitstekende service

Doorheen de jaren heeft Vael Electronics altijd bekend gestaan als een stabiel bedrijf, dat zijn klanten de best mogelijke dienstverlening biedt. Een bedrijf dat de klanten helpt met hun vragen, luistert naar hun behoeften en een zeer breed assortiment producten aanbiedt, van elektronicacomponenten tot meetapparaten en computeronderdelen. De uitstekende organisatie en een deskundig management hebben door de jaren heen een efficiŽnte omgeving geschapen waardoor een optimale kwaliteit en service kunnen worden geboden tegen een bijzonder concurrentiŽle prijs. Deze website is een extra service van Vael Electronics, die u informeert over de aangeboden producten, de technische details en de ondersteuning. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om uw aankopen absoluut betrouwbaar ON-LINE te verrichten met betaalkaarten (Visa, MasterCard) dankzij samenwerkingscontracten met OGONE en Bank Card Company.

Copyright © 2021 Vael Electronics bvba. Alle rechten voorbehouden. Privacy statement. Gebruiksvoorwaarden. Website development door Spiritus bvba
/vael_old/www/legal/
home home