Daar gaan we weer … SARS-CoV-2-maatregelen sinds 27 maart.

De “oude” maatregelen blijven geldig, alleen is “op afspraak” eraan toegevoegd. Dit zijn ze dus in detail vanaf 27 maart:

De winkel is UITSLUITEND op AFSPRAAK open voor AFHALING van goederen die minstens 1 dag OP VOORHAND werden BESTELD. Openingsuren kun je HIER altijd controleren (NOOIT voor bellen).

Dit zijn alle details waarmee rekening dient te worden gehouden:

GOEDEREN

 • UITSLUITEND afhaling OP AFSPRAAK van VOORAF BESTELDE GOEDEREN (UITSLUITEND via e-mail of website). ALLES wordt veilig overhandigd (contactloos of ontsmetting bij onvermijdbaar contact).
  BESTELMAIL: guy@alfaparts.be
  WEBSHOP: https://www.jouwelektronicawinkel.be

ALGEMEEN

 • Slechts ÉÉN persoon + eventueel knuffelcontact aan de afhaalbalie.
 • Denk voor: zorg dat je bestelling van de eerste keer compleet is. Zo vermijd je een extra bezoek.
 • Kom niet afhalen wanneer je je niet goed voelt of koorts hebt. Ook voor andere zaken blijf je dan eigenlijk beter thuis.
 • Als je buiten even moet wachten, doe dit dan in het afgebakend wachtvak. Zo kan de persoon die buitenkomt je zo veilig mogelijk kruisen. Als je zelf buitengaat: kruis de persoon in het wachtvak zo veilig mogelijk (rug aan rug is 100 % veilig).
 • Betalingen: liefst vooraf, anders in de winkel met cash (ja, contactloos, liefst gepast), Payconiq of bankkaart (niet voor bedragen < 10 euro).
 • Een vraag of info en advies nodig? Stuur een mail: het bespaart je tijd, een verplaatsing en levert je een hoogkwalitatiever antwoord op.
 • Hierboven of hieronder geen antwoord op je vraag gevonden over wat mogelijk is? Begrijp dan hoe het virus werkt en vraag jezelf af: is hetgeen ik vraag in het voordeel van het virus of in het nadeel of neutraal. Bij nadeel of neutraal: ja, wat je vraagt is binnen de situatie waarschijnlijk mogelijk. Bij voordeel voor het virus: neen, het is niet mogelijk. Word een viruskenner, maak van de virusveiligheid een automatische gewoonte en voorkom heel wat zieken en leed.